Najm-forløbet

Du ved, du er muslim, Allah er din Gud og Islam er din religion. 
Men ved du, hvad det indebærer at være muslim? Kender du til de basale aspekter af din religion? Og hvis der er noget du ikke ved, hvordan finder du så svaret? 

 

Måske stiller du dine islamiske spørgsmål på Facebook ellers så læser du måske bare andres opslag for at få et svar på dansk.

I Danmark kan det være svært at finde et struktureret forløb, der giver simpel og troværdig viden om Islam på dansk. Det er her Najm-forløbet gør sin rolle gældende.

Najm-forløbet blev i 2018 etableret i Odense og har til formål at tilbyde undervisning, der styrker og danner samt ‘uddanner’ den enkelte muslim inden for flere centrale islamiske emner.

 

Igennem et treårigt forløb bliver eleverne én gang ugentligt undervist og eksamineret i ni fag. Fagene er nøje udvalgt og dækker bl.a. over islamisk tro, historie og regler.
Læs mere her!

lærer underviser elever i klasselokale

Fra A til Å

Når du tilmelder dig Najm-forløbet bliver du taget i hånden fra start til slut. Undervisningen er struktureret således, at du bliver bekendt med islamiske rettigheder og pligter, der findes mellem mennesker.

 

Du får en solid forståelse for kerneemner i Islam. Det gør du i fælleskab med et helt hold af elever, der er på dit niveau, hvilket giver god mulighed for gruppearbejde og venskaber udenfor undervisningen.

mænd stående med diplomer i hånden
mand får oveleveret en gavekurv
en række diplomer på et bord
kvinder stående med diplomer i hånden

Tilmelding er åbnet!

Det vil – in shaa Allah – igen være muligt at tilmelde sig Najm-forløbet i løbet af sommeren.
Hold dig opdateret på Muslimsk Ungdom I Danmark – Odenses Facebook-side!