Velkommen til vores nye hjemmeside

skærmbillede af hjemmeside

Del dette indlæg

Al tak tilkommer Allah, verdnernes Herre. Det er næppe en øjenbrynsløftende overraskelse for dig, at DIT-Fyn har offentliggjort en ny hjemmeside. Du læser nemlig denne tekst på netop denne hjemmeside.

Vores formål med den nye hjemmeside har kredset om vores tanker om, hvordan en organisation bør agere overfor og præsentere sig til sine medlemmer og omverdenen.

Vi har i teamet bag den nye udvikling forsøgt at holde et simpelt design på siden med nem adgang til de vigtigste informationer for trossamfundet. En organisation skal nemlig være så gennemsigtig som mulig. Derfor har det været vigtigt for os, at alle har en brugervenlig måde at læse om vores identitet, arbejde og hvorfor det er værd at støtte DIT-Fyn.

  • Undersøg vores vedtægter, regnskab og årsrapport her
  • Fordyb dig i DIT-Fyns historie her

En organisation er intet uden sine medlemmer. Ligeledes er en organisation afhængig af sin målgruppe. Derfor har vi arbejdet for, at siden indbyder til, at man som besøgende engagerer sig i DIT-Fyns arbejde. Det skal være nemt og åbent for alle at blive medlem, tilmelde sig diverse aktiviteter og gøre brug af vores lokaler.

  • Book et lokale til et arrangement her
  • Tilmeld dit barn til Amalskolen her
  • Bliv medlem af DIT-Fyn her

De ovenstående elementer er dog – in shaa Allah – kun starten af vores arbejde med denne hjemmeside. Det er et centralt punkt i denne offentliggørelse, at vi ikke lader siden stå hen. Derimod ønsker vi at tilføje flere funktioner løbende til hjemmesiden for at følge med både DIT-Fyns og teknologiens udvikling. Dette har – alhamdulillaah – allerede ladet sig gøre med blandt andet livestreaming af oversættelsen af den ugentlige fredagstale.

  • Lyt til den danske oversættelse af fredagstalen her

For opdateringer omkring moskeen, events, m.m., følg os da på Facebook.

Vi håber, at du vil drage nytte af hjemmesiden, dele den med dine bekendte samt gøre os opmærksom om eventuelt ris og ros via kontaktsiden, så vil hele tiden kan gøre hjemmesiden bedre.

JazaakumAllahu khayr!

Udforsk mere