Salah app for Danmark

Del dette indlæg

Vi er overvældet af muligheden for at kunne præsentere vores næste skridt mod vores mål om digitalisering. Frivillige i moskéen har udviklet en fantastisk ny og troværdig salah app for Danmark.

Download appen på Android Play Store og Apple App Store allerede nu!

Her kan du se dagens bedetider for Odense, følge oversættelsen af fredagstalen i Det Islamiske Trossamfund på Fyn og mere.

Over 1000 downloads
I februar er appen blevet et hverdagsværktøj hos de odenseanske muslimer. Mere end 1000 personer har downloadet vore salah app for Danmark og bruger den til at følge med i salah tiderne – alhamdulillah.

I appen følges de nye bedetider, som blev annonceret i starten af året 2022 rundt omkring i de danske moskeer, såsom WAKF i København.

Meget snart kommer, der på appen – in shaa Allah – bedetider til alle fynske byer; Svendborg, Nyborg, Assens & Bogense, samt de store byer i landet; København, Århus, Aalborg og Odense.

Livestream af fredagsbøn
Der er andre ting end bedetider i appen. I vores moské livestreamer vi nemlig oversættelsen af vores fredagsbøn på både hjemmeside og appen. Så hvis du en dag sidder i frokostpausen på arbejdet om fredagen og ikke kan nå i den lokale moské, så kan du åbne appen og lytte med direkte!

Send os dine idéer
I den opdatering af appen håber vi blandt andet at gøre det muligt at blive medlem af og støtte moskéen med donationer. Vi er altid åbne for forslag til ændringer og udviklingsidéer til appen.

Du kan kontakte os her.

Udforsk mere